direct contact

LED verlichting Wamel

LED verlichting Wamel
led verlichting wamel

LED verlichting Wamel nodig?

Op zoek naar LED verlichting Wamel? Dan bent u bij het juiste adres aangekomen, Van Tiem is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van LED verlichting Wamel. De juiste verlichting zorgt voor sfeer, comfort, veiligheid, welzijn en een beter concentratievermogen. Zonder kwaliteitsverlies kunt u tegenwoordig veel energie besparen met bijvoorbeeld LED-verlichting, aanwezigheid detectie en daglichtregelingDaarnaast krijgen alle toekomstige klanten gratis advies. Dit advies betreft bijvoorbeeld, welk model voor u geschikt is en wat u kunt verwachten van het proces. Hieronder kunt u alles wat relevant is over ledverlichting lezen.

Led verlichting Wamel voordelen

Gemak: Fluorescerende LED’s kunnen worden geïntegreerd in bestaande armaturen. U moet de starter verwijderen en in het geval van een elektronisch voorschakelapparaat moet deze worden omzeild. De lampen kunnen worden gebruikt in scholen, kantoorgebouwen, magazijnen, fabriekslobby’s, kantines, kortom bijna elke commerciële ruimte! Je bestaande enkele armatuur zou dus moeten volstaan.

Nieuw goedkoper: Nieuw is een eenvoudige LED-armatuur niet duurder dan een conventionele TL-armatuur. Ook bij nieuwbouw kunnen plafondruimte en bedradingskosten worden bespaard.
Bespaar op uw energiekosten en wees duurzamer. Dus goedkoper voor u en beter voor het milieu. Daarnaast profiteer je als bedrijf van een investeringssubsidie ​​in milieu en energie, en bespaar je op CO2- en zwaveluitstoot dankzij het gunstige energieverbruik van leds.

Levensduur: Levensduur is 50.000 uur. Het heeft een levensduur van maar liefst 10 keer langer dan conventionele fluorescentielampen en energiezuinigere lampen. De lamp heeft geen gloeidraad en zal dus niet breken bij impact. Dit brengt ons direct bij het volgende voordeel.

Creatieve activiteiten en toepassingen: Door hun zachte en heldere licht zijn ze bijzonder geschikt voor scholen en bedrijven, omdat er geen frequentieschommelingen zijn en ze zacht licht geven.
Werkzaamheid: geen warmte en geen schadelijke straling (elektromagnetische en UV-straling). Daarnaast zorgen LED’s voor direct licht. Het geeft licht waar het nodig is. Daarnaast verbruiken LED TL-buizen een fractie van de energie in vergelijking met conventionele armaturen.
Hoe zijn leds zo efficiënt? LED’s zetten elektriciteit direct om in licht met een efficiëntie van 10 en geen ghosting zoals conventionele lampen, slechts 1% wordt omgezet in licht.

Minder onderhoud: Door gebruik te maken van LED TL-lampen heeft u minder arbeidskosten voor vervanging. Dit komt door 50.000 branduren. Dit betekent 10 keer minder vervanging dan conventionele tl-buizen. Aanzienlijke besparing op arbeidskosten. Zeker als de arbeidskosten al hoger zijn dan gebruikelijk door moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kantoorgebouwen met hoge plafonds, theaters, fabriekshallen, vergaderzalen, etc. Nu vul je de rest zelf in.

Wat is LED verlichting Wamel?

LED staat voor “Light Emitting Diodes”. Het is een halfgeleider die licht uitstraalt als er een elektrische stroom doorheen gaat. In tegenstelling tot traditionele verlichting, zoals gloeilampen, produceren LED’s licht omdat de elektronen in het halfgeleidermateriaal worden geëxciteerd. Het licht schijnt maar in één richting omdat de elektrische lagen van de LED maar in één richting wijzen. Deze manier van licht creëren zorgt ervoor dat er veel kleurvariaties mogelijk zijn. Hierdoor is LED verlichting zeer geschikt om de omgeving een eigen sfeer te kunnen geven.

De LED verlichting is gemaakt op basis van halfgeleider LED componenten. Deze zet elektrische energie om in zichtbare elektromagnetische straling. Het geeft dus licht. Sinds de jaren 90 is led-verlichting steeds populairder geworden omdat het milieuvriendelijk is, een langere levensduur heeft en led-verlichting veel zuiniger is. Leds worden steeds vaker voor meer toepassingen gebruikt, waardoor de energiekosten blijven dalen. Meer weten over LED verlichting?

De kleur die door de LED wordt uitgestraald, is afhankelijk van het halfgeleidermateriaal waarvan de LED is gemaakt en de spanning over de diode. Het is nu mogelijk om elke kleur te creëren, ook daglicht. Het duurde echter lang voordat de blauwe LED gebruikt kon worden. Hier vindt u een overzicht van welke kleuren met welke materialen worden geproduceerd

Ten eerste bestaan ​​leds uit een chip, de led zelf die licht produceert. Bij nieuwere generaties is het meestal een enkele COB LED-chip en bij oudere generaties zijn het meestal meerdere LED-chips met loepen. Het verschil is hieronder te zien met COB LED-chip met reflector, vier high power LED’s en vergrootglas

Lees hier meer over: Ledverlichting Wamel

led verlichting wamel

Led verlichting installatie

Als LED installateurs in Wamel worden wij vaak ingeschakeld voor het uitvoeren van complete LED installaties voor kantoren en bedrijfsruimten. Wij kunnen namelijk uw bestaande verlichting vervangen door led-verlichting. Het maakt ons niet uit of het om één kantoor gaat of om meerdere kantoren. Wij zijn er voor ondernemers, groot en klein. Voor meer gedetailleerde informatie over led-kantoorverlichting,

Van Tiem, ondersteunen we ook gratis verlichtingsadvies voor u. Zeker als u van plan bent de verlichting in uw bedrijf, kantoor of woning te vervangen door led-verlichting. Ook komen wij graag bij u langs voor een uitgebreid LED installatieadvies bij de bouw of renovatie van uw bedrijfscomplex, nieuwe woning of kantoor.

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl