direct contact

Laadpaal Wamel

Laadpaal Wamel
laadpaal wamel

Laadpaal Wamel

Het laden van elektrische auto wordt steeds populairder in Nederland. Daarom is een Laadpaal Wamel natuurlijk een must. Gelukkig is het niet moeilijk of duur om een laadpaal Wamel te installeren en te gebruiken.

Redelijk ook, want het is een goed duurzaam alternatief voor gas en benzine. Er zijn al 120.000 laadpalen in Nederland en dit aantal blijft groeien. Tegelijkertijd neemt ook het aantal leveranciers toe.

Laadkompas is in deze markt gegroeid als onafhankelijk specialist en profileert zich als “kompas in de wereld van elektrisch rijden”. Dat betekent dat we adviseren over de overstap naar elektrische auto’s, eventuele subsidies en het voorzien van laadpalen. Uiteraard kunt u bij ons ook een laadpaal aanschaffen en verzorgen wij indien nodig de installatie. Kortom, wij bewaken het hele proces zodat u 100% zeker weet dat u op de juiste plek zit. Zowel thuis als op het werk.

 

Besparing laadpaal Wamel

Een groot voordeel van thuislaadstations in Wamel is dat je nooit meer tijd verspilt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over op tijd op uw werk komen, want u verspilt geen tijd meer bij het tankstation. Dit doormiddel van een laadpaal bij u voor de deur. Hierdoor kunt u ‘s avonds na het werk uw auto weer aansluiten. Zo ga je ‘s ochtends zonder zorgen naar je werk!

In één uur 250 km opladen? Dit kan met een snellader. Ideaal als medewerkers en klanten slechts korte tijd ter plaatse zijn. Gewoon uploaden en opnieuw beginnen.

Thuis een laadstation installeren is nog leuker als je geld kunt besparen! Geld besparen op je thuislaadpaal is zeker mogelijk. Al is een laadpaal voor zakelijk gebruik meestal veel goedkoper dan voor persoonlijk gebruik. In sommige steden komt u mogelijk nog in aanmerking voor extra uitkeringen. Als u hier meer over wilt weten, kunt u dit het beste navragen bij uw gemeente.

Er zijn nog steeds fiscale voordelen voor bedrijven waar u gebruik van kunt maken. Informeer hier vooraf met voldoende deskundigheid naar. Thuis een laadstation installeren? Bij Van Tiem bespaart u op professionele interventiekosten.

Tot slot kiezen steeds meer mensen voor elektrische auto’s. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk. Een elektrische auto stoot tot 40% minder CO2 uit en is daarom een ​​ideaal alternatief als je om het milieu geeft. Bovendien bespaar je veel geld met elektrisch rijden. Wil je ook een elektrische auto kopen, overweeg dan zeker een laadpaal, want een laadpaal heeft heel wat voordelen.

Installatie laadpaal Wamel

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en opgeleid door de merken waarmee we werken. Indien nodig zorgen wij voor twee monteurs zodat de installatie altijd in 1 dag gedaan is. Als we veel moeten graven, sturen we arbeiders of tuinmannen. Dan zou je oprit weer schoon moeten zijn, zo vonden wij.

Er wordt altijd een aparte groep aangemaakt in het groepsvak voor de lader. We hebben kabelgeleiding nodig van de horlogekast naar waar de oplader zich bevindt. In veel gevallen betekent dit dat er geboord moet worden. Afhankelijk van waar de meterkast zich bevindt, kunnen we ofwel direct in de buitenmuur boren of de kabel via de kruipruimte naar buiten brengen. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever.

Indien nodig openen we de contour en bevestigen we extra labels aan de kabeluiteinden. Dit is voor de veiligheid, dus als er achteraf graafwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, moet natuurlijk rekening worden gehouden met de locatie van de ijsberg. Wij verzorgen ook de grondige bestratingswerkzaamheden door ervaren bestratingsafwerkers. We maken je oprit vrij als we hem vinden.

laadpaal wamel

Kosten en onderhoud laadpalen Wamel

Als je overweegt een laadpaal in huis te plaatsen, ben je vast benieuwd naar de kosten van een thuislaadpaal.

Aan de aanschaf van een laadstation zijn natuurlijk kosten verbonden. Het laadstation is essentieel voor een optimaal gebruik van uw elektrische voertuig. Over het algemeen heb je de keuze tussen een laadpaal met een vaste kabel en een laadpaal met een stopcontact (Mennekes). Hiervoor moet u eenmalig een vast bedrag betalen, gelijk aan de aankoopprijs. Anderzijds kun je ook kiezen voor een laadpaal die werkt met het kaartsysteem. Hiervoor betaal je naast een eenmalige aanschafprijs ook een maandelijks abonnementsbedrag. Dan heb je een technisch ruimer laadstation nodig, maar dit verhoogt ook de kosten van het laadstation, oftewel de prijs.

laadpalen van het merk LS2 zijn te koop vanaf € 562,6 inclusief btw. De abonnementskosten voor een laadstation met kaartsysteem bedragen slechts € 5 inclusief btw per maand voor een enkel model en € 8,00 inclusief btw per maand voor een dubbel laadstation.

Om uw laadpaal lang in goede staat te houden, bieden wij u een serviceplan aan waarin wij de laadpalen onderhouden en inspecteren.

Door onderhoud uit te voeren zorgt u bij elke laadsessie voor een langere levensduur van uw laadstation en voor een optimale werking van uw laadstation. Daarnaast wordt door preventief onderhoud de kans op storing geminimaliseerd en kun je altijd over een volle lading beschikken. Ondanks dat de gebruikte laadpalen en apparatuur makkelijk te onderhouden zijn, laat u ze toch best jaarlijks controleren, zeker als de laadpaal dagelijks gebruikt wordt.

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl