direct contact

Intercomsysteem Wamel

Intercomsysteem Wamel
intercomsysteem wamel

Intercomsysteem Wamel nodig?

Bent u op zoek naar een intercomsysteem Wamel? Onze experts installeren graag uw intercom voor elk project. de intercominstallatie verloopt goed en wij doen dit graag voor u of uw bedrijf of dergelijke.

Met het intercomsysteem Wamel is het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren. Communicatie kan een alleen-audio-verbinding of een audio-naar-video-verbinding omvatten.
De intercom bestaat uit twee delen, het buitenste deel en het binnenste deel. Het buitenstation kan op een deur, poort of schutting worden gemonteerd en wordt aangesloten op het binnen station van een woning of bedrijf.

Waarvoor gebruik ik als VVE een intercomsysteem Wamel?

Het installeren van een intercomsysteem in een appartement complex, zodat u weet wie er aanbelt voordat u de deur opent, kan u een groter gevoel van veiligheid geven. Intercomsystemen voor appartementencomplexen geeft u volledige controle over wie u uw appartement laat betreden en zorgt ervoor dat u zich niet in gevaarlijke situaties bevindt als u niemand toegang tot het uwe appartement heeft gegeven.

Als u de persoon aan de voordeur niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien, kunt u nog beter bepalen of en wie u binnenlaat in uw appartement. Door een audio intercom te maken met je deurbelbel, zorg je ervoor dat je in de meeste gevallen weet wie of waarom je de deur opent. Het is echter niet altijd eenvoudig om van een afstand vast te stellen of deurbelbellen goede of slechte bedoelingen met jou hebben. Audio- en visuele schakelborden voor woningen bieden u meer opties voor nauwkeurige offertes.

Dankzij een woningcentrale met video-intercomsysteem weet u precies wie er is en kunt u indien nodig ook om aanvullende informatie bewijs vragen, zoals badges of Utiliteitsbedrijf-ID als iemand uw meterkast komt uitlezen. Trouwens, er is een video-intercom met een panoramisch uitzicht, waarmee u naar buiten kunt kijken en de kans dat iemand zich “buiten beeld” probeert te verbergen aanzienlijk verkleint. Meestal is er ook een zoomfunctie. Oproepcentrales voor appartementencomplexen hebben vaak ook elektrische deuropeners, zodat u met een druk op de knop uw gasten binnenlaat. Ook ideaal als je niet meer kunt lopen of als je lang moet lopen om de deur te openen.

Waarvoor gebruik ik als bedrijf een intercomsysteem Wamel?

Als bedrijf wil je niemand erbij betrekken. De intercom is een goed systeem om ongenode gasten buiten te houden. Is uw bedrijf gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw, dan is een multi-adres intercomsysteem een ​​goede optie zodat iedereen zijn eigen deurbel heeft en eenvoudig vanuit zijn kantoor de deurbel kan openen. Het geeft een professionele uitstraling en een solide idee.

Hoe groot uw bedrijf ook is, wij hebben het juiste intercomsysteem. U kunt ook voor elk bedrijf verschillende functies gebruiken.

De intercom kan bijvoorbeeld aan de muur worden gehangen of een bureaumodel worden voor een van de bedieningspanelen. Je kunt er ook voor kiezen om de intercom via wifi en 4G op je tablet of smartphone te bedienen.

Grote bedrijven en kantoorgebouwen gebruiken graag intercomsystemen. Deze systemen zorgen niet alleen voor veiligheid, maar verhogen ook de productiviteit op de werkvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld intercoms plaatsen in gebouwen met meerdere bedrijven. De bezoeker gaf bij de ingang aan waar hij heen moest en hoefde niet het hele pand door te lopen op zoek naar het betrokken bedrijf. Hetzelfde principe is van toepassing op gebouwen waar bedrijfsafdelingen zich op verschillende verdiepingen bevinden, waardoor het voor gasten gemakkelijker wordt om naar de juiste afdeling te gaan. In een bedrijfsomgeving kunnen intercomsystemen ook op de werkvloer worden toegepast.

Zo weet je ook altijd wie er aanbelt, wie binnenlaat en kun je dieven makkelijker afschrikken.

intercomsysteem wamel

Installatie intercom

Het is tegenwoordig gebruikelijk om thuis een intercomsysteem te installeren. Intercomsystemen hebben zeker enkele voordelen, vooral voor ouderen thuis. Op deze pagina vindt u meer informatie over het installeren van een intercom, de voordelen van het installeren van een intercom en de verschillende opties voor het systeem, zoals video-opties of draadloos model.

Het installeren van een bijna draadloze intercom door professionele installateurs is een taak die gemakkelijk in een dag kan worden gedaan, zelfs voor een groter publiek. In oudere systemen die nog worden geïnstalleerd, moet een bekabelde verbinding worden gemaakt van de intercom naar elke wooneenheid (appartement). Naast het feit dat dit meer storingsgevoelig is, zijn de kosten ook veel hoger vanwege de vele kilometers draad die moet worden gebruikt.

Het draadloze systeem maakt gebruik van een bestaand 4G-netwerk om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen de intercom en de gebruikers, meestal bewoners. Bewonersgegevens zijn voorgeprogrammeerd en desgewenst worden de laatste aanpassingen tijdens of na installatie realtime aangepast.

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, stel ze dan gerust via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Lees hier meer over: intercomsysteem Wamel

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl