direct contact

Installateur in Wamel nodig?

Bent u op zoek naar een professionele installateur in Wamel om problemen of storingen aan uw meterkasten, stopcontacten of bijvoorbeeld de elektrische bedrading in uw woning of bedrijf op te lossen? De installateur van Van Tiem Wamel, helpt u graag verder met uw technische apparatuur problemen. Naast het oplossen van fouten of storingen, voorzien wij u graag van een passend advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing.

Contact
Installateur Wamel
installateur wamel

Installateur Wamel nodig?

Bent u op zoek naar een professionele installateur in Wamel om problemen of storingen aan uw meterkasten, stopcontacten of bijvoorbeeld de elektrische bedrading in uw woning of bedrijf op te lossen? De installateur van Van Tiem Wamel, helpt u graag verder met uw technische apparatuur problemen. Naast het oplossen van fouten of storingen, voorzien wij u graag van een passend advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing.

Wij zijn van mening dat onze opdrachtgevers naast een goede partner ook behoefte hebben aan een technisch gekwalificeerde adviseur met kennis van marktbewegingen. Wij geloven dat een goede service, betrouwbaarheid, adviescapaciteit en heldere communicatie de pijlers zijn om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Met onze kennis en expertise zorgen wij voor een normale en veilige werking van de beste en meest energiezuinige elektrische apparatuur.

Installateur Wamel voor laadpalen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een laadpaal in Wamel voor het plaatsen van uw elektrische auto? Maak eenvoudig een afspraak met een van onze installateurs in Wamel die komt wanneer het u uitkomt.

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische auto’s. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk. Een elektrische auto stoot tot 40% minder CO2 uit en is daarom een ​​ideaal alternatief als je om het milieu geeft. Bovendien bespaar je veel geld met elektrisch rijden. Wil je ook een elektrische auto kopen, overweeg dan zeker een laadpaal, want een laadpaal heeft heel wat voordelen.

Nu heb je het antwoord op de vraag: “Hoe duurzaam zijn de tolstations?”. Maar het is belangrijk om te weten dat de kosten van het installeren van een laadstation sterk kunnen afhangen van een aantal factoren. Het zal u helpen om deze factoren van tevoren te kennen om een ​​beter idee te krijgen.

Meer weten over de kosten en voordelen van laadpalen? Wij geven u de informatie die u nodig heeft!

Lees hier meer over: Laadpalen in Wamel

Installateur Wamel voor ledverlichting

In Wamel LED’s nodig? Onze installateurs in Wamel kunnen u helpen bij het installeren en onderhouden van uw LED verlichtingssysteem. De installateurs van Van Tiem Wamel adviseren u graag over de beste ledverlichting in Wamel. Daarom krijgt u altijd de beste kwaliteit in elke situatie en tegen de goedkoopste prijs.

Met led-verlichting ben je klaar voor de toekomst. Het is beter voor het milieu, leds hebben een langere levensduur en zijn zuiniger, bijvoorbeeld halogeenlampen. Soms zijn er aanpassingen nodig voor de LED’s. Meer weten over LED verlichting?

Lees hier meer over: Ledverlichting in Wamel

Diensten installateur

Laadpalen

Laadpalen

LED-verlichting

LED-verlichting

Noodverlichting

Noodverlichting

Intercom

Intercom

Installateur voor onderhoud noodverlichting

Onderhoud noodverlichting voor uw bedrijfspand of vve nodig? In de meeste gebouwen is noodverlichting vereist. Hieronder valt ook het onderhoud van de noodverlichtingsinstallatie. Uw persistentie-installatieprogramma verlost u van deze zorg. Voor noodverlichtingsadvies, installatie of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Een veilige uitgang is verzekerd met noodverlichting en uitgangen.

Noodverlichtingssystemen moeten jaarlijks worden geïnspecteerd. Voor u, als gebruiker van noodverlichting, zou dit geen prioriteit moeten zijn. Wie kan de noodverlichting standaard aansturen? Uw duurzame installateur test uw noodverlichtingssystemen altijd volgens de Europese richtlijn en tegen scherpe prijzen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je noodverlichting en vermijd je elke aansprakelijkheid bij een calamiteit.

Lees hier meer over: Onderhoud noodverlichting Wamel 

Installateur voor intercomsysteem

Op zoek naar een intercomsysteem in Wamel? Onze experts installeren graag uw intercom voor elk project. de intercom installatie verloopt goed en wij doen het graag voor u of uw bedrijf of etc.

Intercomsystemen zijn niet alleen oplossingen voor appartementsgebouwen. Het installeren van een intercomsysteem kan ook veel voordelen en gemakken met zich meebrengen voor bedrijven, huizen, scholen of verpleeghuizen. Het geeft eigenaren, medewerkers of bewoners een gevoel van veiligheid en controle.

Het vervangen van een deurbelintercom kan meer zijn dan alleen een upgrade van de apparatuur. Dit is een kans om het systeem te moderniseren en het gebouw te beschermen tegen ongewenste gasten.

Lees hier meer over: Intercomsystemen in Wamel

installateur wamel

Op zoek naar een installateur in Wamel?

De installateurs van Van Tiem Wamel zijn gespecialiseerd in een aantal elektrotechnische werkzaamheden, zo kunnen wij uw collectieve kast in enkele uren vervangen, maar doen ook een complete renovatie van de elektrische installatie.

Bent u op zoek naar een installateur in Wamel voor het vervangen van uw groepenkast of het renoveren van uw gehele elektrische installatie, dan bent u bij Van Tiem installateur Wamel aan het juiste adres. We hebben de juiste deskundige installateurs klaar voor elke klus bij u in de buurt.

Bij Wamel zijn de installateurs van Van Tiem uw expert in onderhoud en storingspreventie, verdeelkasten plaatsen/vervangen, energietransities en duurzaamheid. Onze elektriciens staan ​​altijd voor u klaar! Bij een probleem grijpen we altijd snel in. Als het probleem te wijten is aan een bedradingsprobleem of een overbelaste zekeringkast. Wij zoeken de oorzaak en vinden de oplossing.

Lees hier meer over: Installateur Wamel

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl