direct contact

Elektricien Wamel

Elektricien Wamel
elektricien wamel

Elektricien Wamel nodig?

Bent u op zoek naar een professionele elektricien Wamel voor het oplossen van problemen of problemen met uw meterkast, stopcontact of bijvoorbeeld de elektrische bedrading van uw woning of bedrijf? De Elektricien Wamel van Van Tiem helpt u graag met uw technische apparatuur problemen. Naast het oplossen van fouten of storingen, voorzien wij u graag van een passend advies om later problemen te voorkomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing.

Wij zijn van mening dat onze opdrachtgevers naast een goede partner ook behoefte hebben aan een technisch gekwalificeerd adviseur die de marktbewegingen kent. Wij geloven dat een goede service, betrouwbaarheid, adviescapaciteit en heldere communicatie de pijlers zijn om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Met onze kennis en expertise zorgen wij voor een normale en veilige werking van de beste en meest energiezuinige elektrische apparatuur.

Elektricien Wamel voor laadpalen

Op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van laadpalen in Wamel voor uw elektrische voertuigen? Maak eenvoudig een afspraak met een van onze installateurs in Wamel die komt wanneer het u uitkomt.

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische auto’s. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk. Een elektrische auto stoot tot 40% minder CO2 uit en is daarom een ​​ideaal alternatief als je om het milieu geeft. Bovendien bespaar je veel geld met elektrisch rijden. Wil je ook een elektrische auto kopen, overweeg dan zeker een laadpaal, want een laadpaal heeft heel wat voordelen.

Nu heb je het antwoord op de vraag: “Hoe duurzaam zijn de tolstations?”. Maar het is belangrijk om te weten dat de kosten van het installeren van een laadstation sterk kunnen afhangen van een aantal factoren. Het zal u helpen om deze factoren van tevoren te kennen om een ​​beter idee te krijgen.

Meer weten over de kosten en voordelen van tolpoorten? Wij geven u de informatie die u nodig heeft!

Lees hier meer over: Laadpalen in Wamel

Elektricien Wamel voor ledverlichting

Led verlichting nodig in Wamel? Onze elektriciens in Wamel kunnen u helpen met de installatie en het onderhoud van uw LED verlichtingssysteem. Elektriciens van Van Tiem Wamel adviseren u graag over de beste ledverlichting in Wamel. Daarom krijgt u altijd de beste kwaliteit in elke situatie en tegen de laagste prijs.

Met led-verlichting ben je klaar voor de toekomst. Het is beter voor het milieu, leds hebben een langere levensduur en zijn zuiniger, bijvoorbeeld halogeenlampen. Soms zijn er aanpassingen nodig voor de LED’s. Meer weten over LED verlichting?

Lees hier meer over: Ledverlichting in Wamel

Diensten

Laadpalen

Laadpalen

LED-verlichting

LED-verlichting

Noodverlichting

Noodverlichting

Installateur Wamel voor onderhoud noodverlichting

Noodverlichting onderhoud nodig voor uw bedrijf of uw vereniging van mede-eigenaren? In de meeste gebouwen is noodverlichting vereist. Hieronder valt ook het onderhouden van noodverlichtingsinstallaties. Uw volhardende installatieprogramma helpt deze zorg te verlichten. Voor noodverlichtingsadvies, installatie of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met verlichting en nooduitgangen is een veilige uitgang gegarandeerd.

Noodverlichting moet jaarlijks gekeurd worden. Voor u als gebruiker van een noodverlichtingssysteem zou dit geen prioriteit moeten zijn. Wie kan de noodverlichting standaard aansturen? Uw duurzame installateur test uw noodverlichtingssysteem altijd volgens Europese richtlijnen en tegen scherpe prijzen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je noodverlichting en vermijd je elke aansprakelijkheid bij een calamiteit.

Lees hier meer over: Onderhoud noodverlichting Wamel 

Installateur Wamel voor intercomsysteem

Bent u op zoek naar een intercom in Wamel? Onze experts installeren graag uw intercom voor elk project. de intercominstallatie verloopt goed en wij doen dit graag voor u of uw bedrijf of dergelijke.

Intercomsystemen zijn niet alleen oplossingen voor appartementsgebouwen. Het installeren van een intercomsysteem kan ook veel voordelen en gemakken opleveren voor bedrijven, gezinnen, scholen of bejaardentehuizen. Het geeft eigenaren, medewerkers of bewoners een gevoel van veiligheid en controle.

Het vervangen van een deurbelintercom kan meer zijn dan alleen een upgrade van de apparatuur. Dit is een kans om het systeem te moderniseren en het gebouw te beschermen tegen ongewenste gasten.

Lees hier meer over: Intercomsystemen in Wamel

elektricien wamel

Op zoek naar een elektricien in Wamel?

Elektriciens van Van Tiem Wamel zijn gespecialiseerd in een aantal elektriciteitswerken, zo kunnen wij uw slaapzalen in enkele uren vervangen, maar ook volledige renovaties van elektrische installaties uitvoeren.

Bent u op zoek naar een elektricien in Wamel voor het vervangen van uw verdeelkast of het renoveren van uw gehele elektrische installatie, dan bent u bij Wan Tiem Wamel bij een elektricien terecht. We hebben de juiste professionele elektriciens klaar voor elke klus bij u in de buurt.

Elektricien Van Tiem is bij Wamel uw expert in onderhoud en storingspreventie, verdeelkasten plaatsen/vervangen, energietransities en duurzaamheid. Onze elektriciens staan ​​altijd voor u klaar! We grijpen altijd snel in als er een probleem is. Als het probleem te wijten is aan een defecte bedrading of een overbelaste zekeringkast. Wij zoeken de oorzaak en vinden de oplossing.

Lees hier meer over: Installateur Wamel

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl