Laadpalen

Laadpalen

Er komen ieder jaar steeds meer elektrische auto’s bij. De meeste auto’s rijden nu al meer dan 300km met één keer laden. Omdat de auto niet zo snel ‘volgetankt’ is, vraagt dit om andere mogelijkheden. U wilt natuurlijk efficiënt laden op de momenten dat het uitkomt.

Laadpunten voor de elektrische auto

Naar het opladen van een elektrische auto wilt u uiteraard geen omkijken hebben. Maak het uzelf én uw klanten gemakkelijk: plaats een oplaadpunt bij uw pand. Daarmee maakt u efficiënt, gebruiksvriendelijk en zeer veilig opladen mogelijk.

Bedrijfsklaar opgeleverd

Wij bieden u de keuze uit verschillende typen oplaadpunten en adviseren u graag over het voor u meest geschikte type. Vervolgens zorgen we voor het plaatsen en leveren we de laadpaal bedrijfsklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen van uw groepenkast, de juiste voedingskabels en de jaarlijkse controle van de beveiliging. We leveren reguliere laadpalen (AC) maar ook snelladers (DC).

Wetgeving rondom laadpalen

Heeft uw bedrijfspand ook meer dan 20 parkeervakken? Dan is het vanaf 2025 wettelijk verplicht een laadpaal te laten plaatsen en installeren. En wist u dat bij een nieuw bedrijfspand of als u een grondige renovatie uitvoert de laadpaal nu al verplicht is bij 10 parkeervakken?

Valt uw bedrijf nu nog buiten deze wettelijke verplichting, dan kan het alsnog voordeliger zijn om nu een laadpaal te plaatsen en mee te profiteren van de huidige subsidies en financieringsmogelijkheden.

Snel & slim laden

250 km laden in een uur? Met een snellader is dit mogelijk. Ideaal als personeel en klanten maar kort op locatie aanwezig is. Even laden en weer door.

Slim laden

Heeft u wat meer de tijd? De auto opladen met zelf opgewekte (zonne)energie? Ideaal in combinatie met een snellader. Toekomstbestendig.

Standaard laders

Bij iedere parkeerplaats een eigen laadpaal? Uw bedrijf is klaar om te laden voor al uw klanten en personeel.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Neem contact op met Van Tiem Elektro

+31 (0)487 59 12 78

    +31 (0)487 59 12 78
    info@vantiem.nl