Tom Ariëns, voorman Scheepsbouw

Tom Ariëns, voorman Scheepsbouw

“Ik werk als meewerkend voorman Elektromonteur bij de afdeling scheepsbouw. Dit is een uitgebreid vakgebied met veel uitdaging.

De werkdag begint op de zaak met het laden van de bus en een bak koffie. Vervolgens rijden we naar het project om daar samen met collega’s aan het werk te gaan. Ik zorg ervoor dat iedereen lekker vooruit kan en dat de planning gehaald wordt en als er vragen zijn dat ik deze kan beantwoorden. Bij ons werken we altijd in een team, dit maak het werk gezellig.

Zelf ben ik begonnen als zaterdaghulp. Vervolgens heb ik de mogelijkheid gekregen om ook doordeweeks te kunnen werken in de functie van Elektromonteur en nu ben ik voorman van leuke projecten! Momenteel volg ik nog een opleiding Service- en onderhoudstechniek die betaald wordt door Van Tiem”

 

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl