Jozé Timmer, HR Manager

Jozé Timmer, HR Manager

“Ik heb de indiensttreding en het inwerktraject bij Van Tiem ervaren als een “zachte landing”. Je wordt bij Van Tiem Elektro gekoppeld aan een buddy die jou begeleidt en zorgt voor een goed inwerktraject. De organisatie is te omschrijven als een warm familiegevoel, een organisatie in ontwikkeling waar ruimte is voor nieuwe (duurzame) initiatieven en doorgroei van medewerkers wordt gestimuleerd. Als HR Manager mag ik zorgen voor een mooie “medewerkersreis”. Met passie voor mijn vak wil ik een bijdrage leveren aan het werven van gemotiveerde medewerkers en deze binden, boeien en behouden. Het is een mooie uitdaging om het talent van medewerkers te laten bijdragen aan het verwezenlijken van de ambities van Van Tiem.

Wil jij ook met passie en plezier aan uitdagende projecten werken en je carrière meer inhoud en vorm geven? Dan verwelkomen we jou graag bij het team van Van Tiem Elektro!”

+31 (0)487 59 12 78
info@vantiem.nl